El Chupacabra

 

Legenda opisuje "chupacabru" ako tvora, ktorý pije krv domácich zvierat. "Chupacabras" znamená v preklade "vyciciavač kôz". El chupacabra bola spočiatku pozorovaná v dedinách a malých mestečkách v južnej Amerike. Neskôr však ľudia tvrdili že ju videli aj vo väčších mestách dokonca je pár očitých svedkov, ktorý ju videli v hlavnom meste Chile, jeden z nich dokonca tvrdí že ju videl ako skáče z jednej lampy na druhú. Ľudia, ktorý ju videli sa zhodujú že má meter až meter a pol, chodí po dvoch nohách, dokáže dobre skákať, má dlhé a ostré rezáky a na chrbte má kostené výrastky pripomínajúce ostne.

Takto podľa legendy vyzerá bájna El Chupacabra:

O tomto tvorovi však existuje len málo informácii a o to menej dôkazov, aj ked sa vyskitli na webe rôzne videá a snímky na ktorých je údajne El Chupacabra. Je ťažké tieto snímky potvrdiť alebo vyvrátiť. Objavilo sa aj video Chupacabry chytenej do pasce na jednej americkej farme, ako sa však ukázalo nebola to chupacabra ale len bezsrstý kojot. Ale napriek tomu vyvoláva tento, možno neexistujúci, tvor strach u farmárov a u ľudí po celom svete veľký záujem. A preto kryptozoológovia po chupacabre aj naďalej pátrajú.



 

EL CHUPACABRA NA UKRAJINE

 

"Susedovi zabil zajace a ďalšiemu susedovi mačku," prezradila o vyčíňaní zvieraťa žena, ktorá býva v dedine blízko Kyjeva. Očití svedkovia opísali bytosť ako veľkého psa s obrovskými ohnivými očami, ktorý zapáchal. Viacerí z nich tvrdili, že táto šelma loví počas noci. "Strážili sme zajace a kurčatá, aby sme ich pred tým ochránili. Muži sa rozhodli záhadnú bytosť zabiť, ale zatiaľ ho nemali možnosť vidieť," povedala jedna žena.

Na Ukrajine i v Rusku videli čupakabru už aj pred niekoľkými rokmi. Podľa obyvateľov často útočila okrem zajacov a sliepok aj na prasatá a zabíjala ich. Po uškrtení im vysala krv. V Zakarpatskom regióne Ukrajiny zabila čupakabra takmer 100 zajacov. Na drevených plotoch zostali stopy po jej silných zuboch.




V roku 2006 zazreli čupakabru aj v Rusku v Orenburgskom regióne. Obyvatelia tam prišli o moriaky, ovce i kozy. Mysleli si, že ich zabili rysy alebo vlky, ale bolo im jasné, že oni len jedia mäso koristi, ale nesajú krv. Nikto nevedel pochopiť, čo je to za záhadnú bytosť, ktorá zvieratá zabíja.

Na videu dole môžete vidieť trailer na film o chupavabre (nie moc vydarený)

A zopár zaujímavých videií 

Veríte že existuje?

Titulok: neveriaci tomáš :DDD Vložil: tomáš Dátum: 25.04.2016

chodte do p........

Titulok: asi nie Vložil: no name Dátum: 02.02.2016

mislim si ze to bol klokan,alebo nejake nove zviera.co je divne na tom ze sa zivi kozamy.podla mna -1 video-toto je este film,takze to nemusim komentovat
-2 video-nejake efekty
-3 video-hyena
- 4 video-verim iba tim fotkam,ale ani tie nvizeraju doverihodne
a serte na gramatiku,lebo vam skoci chupacabra do tvare HAHAHA

Pridať nový príspevok