Konšpiračné teórie

CHEMTRAILS

Vláda a médiá zatajujú vzdušné aerosolové operácie, ktoré sa už takmer každý deň vykonávajú nad našimi hlavami. Vrámci týchto operácií špeciálne lietadlá rozprašujú do atmosféry nebezpečné a toxické chemikálie ako napr. HLINÍK a BÁRIUM ,ktoré sú nielen skutočne veľmi škodlivé pre nás ale sú nebezpečné precelú planétu a život na nej. Oficiálne vyjadrenie znie, že je to ochrana atmosféry, ale na svetlo sveta unikli informácie, že sa pomocou týchto lietadiel rozprašujú do ovzdušia rôzne baktérie a vírusy, ktoré by mali zredukovať populáciu.

Pozrite sa na oblohu! Vždy sme videli stopy ktoré za sebou zvykli lietadlá zanechávať, jednalo sa o bežnú kondenzačnú stopu ktorá sa v priebehu niekoľkých minút rozplynie. Pokiaľ na oblohe vidíte dlhé, zväčša križujúce sa alebo rovnobežné čiary ktoré nemiznú ani po hodinách ale rozťahujúc sa po oblohe vytvárajú oblaky, pozeráte sa na Chemtrails (výsledok vedného odboru s názvom Geoinžinierstvo).

(Na obrázku hore je lietadlo, ktorého pilot údajne zabudol vypnúť chemtrails pred pristátím)

ROSWELL

3. júla denník Washington Poust uverejnil článok o tom, že armáda vyšetruje prípadne záhady lietajúcich tanierov. Armáda skúma záhadne lietajúce taniere, ktoré vraj videli svedkovia v 10 štátoch. Chicago-3.júla.Podľa očitých svedkov, prileteli lietajúce taniere, záhadne vesmírne plavidlá zo všetkých smerov a armáda spojených štátov začala vyšetrovanie.Občania 10 štátov, meteorológ ,guvernér štátu Idaho a obyvatelia východnej Canady hlásili, že videli lietajúce taniere. Armádny dôstojníci sa najprv smiali , no potom začali správy brať už vážnejšie . UFÁ spozorovali v ( Idahu , Coloráde , južnej Caloríne , Texas , Washington , California , New Mexico , Ohaio , Oregon , Kentucky , vých . Canada ) . Nastala panika . Ľudia nevedeli ,čo sa vlastne deje . Nikdy predtým nič také nevideli . V leteckom výskumnom centre v Oháiu všetky správy preverovali . Odborníci naznačili , že ide o nejaké neznáme pokusy civilistu . Hovorca armádneho letectva vo Washingtone povedal , že ak ide o lietajúce taniere (UFO) , ktoré vysielajú nad naše územie ( nejaká iná mocnosť ) našou povinosťou je niečo o tom vedieť a zabezpečiť príslušné opatrenia .

V stredu večer 2. 7 o 21 : 50 hod . manželia Lumovci videli severozápadne od Roswellu v New Mexico UFO oválneho tvaru a v zápätí jasné svetlá s červeným pruhom . V tom istom času začul Mac Brazel hlasný výbuch . V štvrtok 3 . 7 Mac Brazel a 7 – ročný Dea Procttor našli pred svojím rančom na lúke trosky nejakého predmetu z neznámeho ľahkého kovu . ( trosky boli hladké , tenké a predsa sa nedali zohnúť , ani polámať). Ohlásili to šerifovi a sprovodajskému dôstojníkov Roswellskej leteckej základne . Spočiatku boli na základni týmto objavom nadšený a noviny Roswell Daily Rickort citovali poručíka Worena Houka , tlač . referenda základne : Chíry o lietajúcom disku sa stali skutočnosťou včera , keď sa spravodajskej službe 509 . bombardovacej skupiny podarilo za pomoci miestneho rančera a šerifovho úradu okresu (Schave) zmocniť lietajucého taniera .




Telefóny na základni celé dni vyzváňali a armáda vyslala vojakov , aby pozbierali všetky trosky .Bill Mc Donald pracoval s priamými svedectvami členov záchrannej skupiny , dokázal zrekonštruovať tvar kozmickej lode , ktorý odhaľuje technológiu nepozemského pôvodu . Iná forma života . Povolili mu stretnúť sa s plukovníkom amerikej vojenskej kontrarozviedky , ktorý priamo na mieste havárie , počas ranného odstraňovania jej stôp 5 . 7 1947 zhotovil niekoľko náčrtkov . Volal sa Frank Kauffmann . Pravdepodobdne to bol 3. najvyššie postavený dôstojník z predstaviteľov americkej vojenskej kontrarozviedky , ktorí boli na mieste havárie .

Po obhliadke havárie v Roswelli boli aj dôstojníci 509 . letky atómových bombardérov( plukovník Blenscher , major Mejsrs a mnohí iní , vrátane náčelníka vojenskej polície) , ktorý ostáva korunným svedkom , lebo jeho úlohou bolo odstrániť stopy po havárií . Odstrániť všetky stopy !!! Z Roswellskej havárie zo 4 . 7 1947 boli spracované nie kseroxové , ale vlhké kópie pôvodných náčrtkov vesmírnej lode , ktoré boli v roku 1947 poslané do Washingtonského Pentagonu .

Svedok mohol celé 3 mesiace popreliezať interiér vraku , chodiť okolo lode a čo najpodrobnejšie ju skúmať . Nález vesmírnej lode z roku 1947 sa vyznačoval modernými airodynamickými tvarmi , z akými sa teraz stretávame na risovacých doskách projektantov . V tom čase nik ani teoreticky nerozmýšľal ani neuvažoval o využití nárazových vĺn vo veľkých výškach a pri vysokej veľkosti . Loď pripomínal trub raje a dokonale splýval s kabínou lode . Malým , tučným trupom a kruhovými deltovými krídlami . Všetko bolo z jedného materiálu , bez akýchkoľvek zvarov. Od čela až po zadnú časť lode , od jej špičky krídla až po druhú , nikde neboli upevňovacie (vity, skrutky ) , nijaké výrazné stopy , ktoré by hlavné teleso oddelovalo od jeho subkomponentov . V miestach , kde trub roztrhlo , materiál sa vrstvil ako ,,cibuľa“ alebo ľ udská pokožka . (Akoby bol lietajúci stroj živý ) .
Vipolový usmerňovač vĺn vybiehal až k streche , ktorá bola v gravitačnom strede lode a z vonku pripomínala kupolu alebo predĺženú podlhovastú vypuklinu . Je viac ako isté , že tento stroj skonštruovali iteligentné bytosti na veľmi vysokej úrovni.

Celý tento lietajúci tanier bol odoslaný do Wright Fieldu ku ľuďom ,ktorí tento neznámi objekt z vesmíru skúmali . Našli sa aj zvlášne 3 ovládacie panely pre bytosti zo šiestimi prstami( P o l y d a k t i l i a ) na každej ruke .Týmto spôsobom ovládali loď a komunikovali s ňou telepaticky za pomoci myšlienok a dotyku . Ale je to len špekulácia . Bol to riadiaci mechanizmus , do ktorého dávali ruky mimozemšťania . Niečo podobné sa používa V súčastnosti u Socorra( ostrov pri New Mexico ) .



Telá a loď boli dopravené do hangáru-84 na niestnej leteckej základne , kde čakali na ďalší prevoz . Telá boli zapečatené vo veľkej drevenej debne pred hangárom .Ľudia , ktorí niečo vedeli mali na svoju psychiku vnútený nátlak . Museli byť ticho . Pracujúcim povedali , že stratia prácu a to stačilo a civilistom povedali , že ich zabijú!!!Ľudia z Roswellu mlčali , čo videli . Tajne boli veci odvezené do lietadiel na základňu v Ohaiu . Telá boli uložené inde . Americká vláda si priala , aby sa zabudlo a po celých desaťročiach mala úspech .

Kameraman , ktorý mal plnú dôveru od štátu bol zavedený v roku 1947 do Roswellu , kde natočil niekoľko týchto bytostí ( živých i mŕtvych a pitvu jedného z nich ) . Filmy z pitvy mimozemšťana odniesol do Pentagonu . O niekoľko rokov zistil , že má aj kópie . Zavolal do Washingtonu ( Pentagon ) a požiadal ich , aby si niekto po nich prišiel . No nik sa nedostavil . Videl lietajucí tanier ( UFO ) , ktoré havarovalo , videl všetky tie tvory , ktoré kričali bolesťou , ale nemôže povedať , odkiaľ prišli . Pri pitve mimozemšťana boli dvaja ľudia , ktorí pitvu robili . Boli to patológovia alebo chirurgovia . Telo bolo neporušené , až na škaredú ranu na pravom stehne .

Tretia osoba s páskou skúmala mimozemšťana za sklom . Vyzerali ako 10-ročné deti . Hlava priveľká oproti telu , čierne oči a 6 prstov na nohách a rukách .

Na mieste havárie boli 3 živé bytosti . Kričali a tlačili si k hrudi nejaké krabice . Kričali tak hlasne , že dôstojník sa zmocnil jednej krabice , keď udrel tvora rukoveťou zbrane . Skúmali sa niektoré veci v miestnosti(pri pitve) , či súvisia z rokom 1947 . Nástenné hodiny ( JENERIL ELEKTRICK ) pochádzajú z roku 1943 , čierny telefón z veľkým slúchodlom značky BELL pochádza z roku 1946 . Dá sa film datovať ? LAURENCE CATE z firmy KODAK – povedal , že sa dajú znaky na okraji filmu datovať. Kód je štvorec a trojuholník . Datovali sa v roku 1927 , 1947 , 1967 . Je natočený koncom 40 . a začiatkom 50 . rokov . Urobiť podvrh nie je vôbec ľahké . Pripusťme , že film bol natočený v roku 1947 a že ho točil armádny kameraman .

Zdroj: www.mysteria.sk

WTC


 

Začneme udalosťou, ktorá sa do dejín zapísala asi najviac. Je to 11. september 2001. V tento deň padli dvojičky ako všetci dobre vieme. ALE je tu pár veľkých ale. Začnime tím, že obchodné centrum sa zrútilo rovno dole. Zamyslite sa... myslíte že keby bol ich pád skutočne zapríčinený nárazmi lietadiel je len málo pravdepodobné že by sa zrútili presne smerom dolu. Pravdepodobne by padali na bok, pričom by zničili ďaľšie budovy. Ich pád skôr pripomínal demolíciu budov a navyše vedci potvrdili že výbuch ktorý spôsobil pád dvojičiek musel byť oveľa nižšie ako do nich narazili lietadlá, čo nás privádza k otázke či náhodou neboli bomby umiestnené v dolných poschodiach dvojičiek. To ma privádza k presvedčeniu, že to bol veľmi premyslený plán americkej vlády. Pýtate sa prečo by si američania ničili vlastné budovy? Veď práve... všetci by si mysleli že ide o útok teroristických skupín... to bol dobrý dôvod na to aby mohla USA poslať svoje vojská proti tzv. teroristom. Američania začali útočiť na teroristov, ktorý žili v územiach bohatých na ropu... tím že ich porazili mohlo USA ťažiť ropu a ako dobre vieme rope sa hovorí čierne zlato... zamyslime sa či je pre americkú vládu tak ťažké obetovať pár ľudí keď môžu získať pár miliard?
 

Osama Bin Laden



Jeho smrť bola viac ako podozrivá. Stačí sa zamyslieť nad tím, že jeho telo sa "stratilo" v mori pri prevoze. Nieje podozrivé že niesli telo tak hľadaného muža v otvorenom vrtuľníku/lietadle? Ako je možné že im vypadol? A prečo americký prezident Obama nebol ochotný zverejniť fotografie jeho mŕtveho tela? Je možné že Bin Laden je ešte stále nažive? Alebo je dokonca možné že žiaden Bin Laden nikdy neexistoval? Môže to byť len jedna z ďaľších manipulačných ťahov americkej vlády? Zamyslite sa...

Aspartám

Aspartám... Je to čoraz častejšie používanejší pojem. Aspartám sa používa ako umelé sladidlo hlavne v "light" nápojoch ako napríklad v Coca Cole a podobne. Takisto sa používa aj v žuvačkách orbit a podobných výrobkoch bez cukru. Ale je skutočne bezpečné používať ho? Podľa českých wikipédii bol aspartám používaný ako neurotoxín v druhej svetovej vojne. Používal sa aby ovplyvnil myslenie nepriateľa na bojovom poli.. Myslíte si že je náhoda, že je pridávaný to produktov, ktoré konzumujú miliardy ľudí denne? Môj osobný názor je ten, že tý hore už dosť dlho ovplyvňujú naše myslenie a pokial budeme ďalej ignorovať tieto fakty tak dopadneme ako otroci vyššej ale zároveň zlej moci!!!

 

Čo si o tom myslíte?

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok