SNY

V tejto časti blogu budem písať o snoch, ktoré sa snívali mne alebo niekomu z môjho okolia.

Vaše sny píšte do správy na facebook alebo dolu do komentárov.

DIABOL:

 

Tento sen sa mi sníval už dávnejšie. Hneď ako som zaspal, ocitol som sa na dlhej prázdnej chodbe, ktorú som nikdy predtým nevidel. Stál som tam sám a všade bola tma. Pamätám si že tam bolo cítiť síru a vydýchaný vzduch (čo je dosť divné nakoľko sa mi stalo prvý krát, že som vo sne cítil vône). Na konci chodby priamo oproti mne boli otvorené dvere. Podišiel som k nim a uvidel som, že hneď napravo sú ďalšie dvere ale tieto boli zatvorené. Na zatvorených dverách bol pentagram s lebkou kozy uprostred. Pokúsil som sa ich otvoriť, no boli zamknuté. Vošiel som do otvorených dverí priamo oproti mne. Uvidel som tri postele. Jedna bola poschodová a dve obyčajné. Na každej z nich niekto spal ale na poschodovej spal niekto len dole. Neviem prečo ale sadol som si dole na poschodovú. Zrazu sa dievča na nej spiace posadilo, pozrelo na mňa a začalo na mňa hovoriť mne neznámou rečou. Oči mala prevrátené tak, že bolo vidno iba očné bielko. Zľakol som sa a vybehol som von z miestnosti. Zrazu som sa objavil pred menších lesom ktorého okraj lemovali vysoké duby. Les bol tmavý a temný. Cítil som, že bola zima. Vzduch bol mrazivý a ja som tam stál len v tričku. Mesiac jasne svietil na okraj lesa, takže som mohol dobre vidieť úzku cestu pomedzi stromy, ktorá viedla hlboko do lesa. Po ceste pomaly prichádzal muž. Dlhé rovné vlasy, hustá brada. Pomyslel som si, ž to bude nejaký metalista :D. Dal som sa s ním do reči a po chvíľke rozprávania (už si nepamätám tému nášho rozhovoru) som sa ho spýtal na jeho meno. Odpovedal mi jednou vetou: „Ja som DIABOL.“ V tej chvíli som sa zobudil a keď som pozrel na hodiny ukazovali 03:00...  

HOTEL

Tento sen sa mi sníval minulý týždeň:

Bol som so svojim mladším bratom v centre mesta v ktorom od narodenia bývame. Ale v tomto sne som bol v meste cudzí a aj s bratom sme hľadali ubytovanie. Kráčali sme smerom k vlakovej stanici a po pravej strane sme uvideli veľký hotel, ktorý pôsobil pomerne luxusne (je zaujímavé, že v skutočnosti žiadna takáto budova v našom meste nie je). Vošli sme cez dvere do hotela a zastavili na recepcii, kde nám ale povedali, že už nemajú voľné izby. Ale poradili nám, že vedľa hotela je veľký starý dom, v ktorom vraj žije staršia pani so svojim manželom a že prenajímajú izby. Tak sme sa aj s bratom zhodli, že to bude asi najlepšia možnosť keďže už bola neskorá noc a nič iné sme po ceste nevideli. Stará pani bola veľmi milá a hneď nás ubytovala. Veci nám jej manžel zobral do izby a my sme sa zatiaľ usadili v obývačke a zapli sme si televízor. Mňa chytilo nutkanie ísť preskúmať ako to v tom dome vlastne vyzerá (vždy ma fascinovali staré domy). Ako som sa prechádzal po dome dostal som sa aj do pivnice. Bol tam teplý a vlhký vzduch. Keď som zišiel dole, uvidel som po celej pivnici krv, časti ľudských tiel a vzadu v pivnici starého pána v zástere ako na mňa pozerá. Rozbehol som sa hore aby som povedal bratovi, že musíme rýchlo odísť. Nevedel som ho presvedčiť a zatiaľ čo ja som ho prehováral, starý pán šiel pomaly po schodoch hore. Nakoniec sa mi ho podarilo presvedčiť a utiekli sme...

Vaše sny:

Titulok: haha Vložil: Anonym 2 Dátum: 30.10.2016

nene chcem písať knihu tak mi odpovedzte či je to dobré ale furt neviem či na to mám ta napíšte čo doladiť a ták

Titulok: zvláštne ne ? Vložil: Anonym 2 Dátum: 30.10.2016

mal som možno 14 rokov . A bolo asi 20:20 , keď som išiel spať . Neviem čo som robil ani jak som sa dostal bolo to dakde pri okraji lesa ale nikdy som také miesto nevidel. No stál som pár metrov pred lesom , vyzeralo to tam jak po apokalypse všade oheň zničené veci , vyvratené autá a ďalšie . A zem bola taká jak betón zničená a popraskaná po zemi boli zbrane ale ale všetko boli zbrane na blízko no aj dajaké pušky pri okrajoch bolo neviem vyzeralo to jak telá abo čo a , hah keď dakto videl constantina a jak išiel do pekla a naháňali ho tí démoni no ja som tam videl dačo podobné ale malo to celú hlavu veľké úzke oči a veľké ústa a išiel mu z očí a úst oheň a celý aleže komplet celý bol omotaný reťazami . No ja som bol ani neviem prečo celý od krvi toto čudo sa za mnou rozbehlo no ja začal utekať het a vedel som že nemám na to , mu utiecť a videl som tam také auto jak majú policajti v Amerike no to je fuk proste som sa tam rozbehol ale ja som vyskočil na auto a spravil salto no sviňa mi sekla po ruke z pazúramy dačo ju zdržalo a ja som sa rozbehol do lesa . Hah les duchov doslova čierna zem čierne stromy a biela hmla si po kolená no potom som sa potkol a spadol bol už len asi 20 metrov odo mňa keď som sa zobudil a potom som mal asi 9 dní ten pocit otrieskanej a rozrezanej ruky a keď som sa dotkol aj to tak bolelo tedy som sa naučil rozdiel medzi snom a paralelným svetom.

Titulok: Morsky muz Vložil: Ena Dátum: 16.06.2016

Tento sen sa mi snival ked bolo 10:29 ( v sne ) Sla som z ocom na rybacku otec bol na druhej strane zo svojou udicou a navnadou a ja tiez na druhej strane. Radsej uz pridem k hlavnej casti tohto pribehu: ked som chytila rybu som zakricala na oca ,, oci Kukni sa!, Ma asi 35 cm!" prebiehol mi po chrbte mraz ked som zbadala ze vo vode nieco stoji. bolo to tyrkysove nemalo to vlasy obrovytansku papulu a oci zelene bez noca. Zizalo to na mna.Ryba utiekla ,, Co to robis Monika ryba ti utiekla!" pozrela som sa nanho a vydela som ako to stvorenie plavalo k mojmu otcovi otca som zavolala sem a to stvorenie otocilo hlavu na mna. Dalsi mraz po chrbte kcela som ho sfotit aby ho vydel otec dal sa sfotit super no ale mobil mi spadol do vody kcela som ho zobrat ale v tom mi to ten tvor zobral.Otec ho vydel nastastie. Ked ho zobral do tych riasovych ruk bol vo vzduchu asi po chrbat otoceny chrbtom potom som vydela ako ho rozlomyl na polovicu bezala som k ocovi uz som bol na kopci a iba som sledovala ako ho svojim dlhym jazykom zere. utekali sme bolo nam jedno co tam bolo nase veci pretoze ich siel zrat jeho nohy boli telove ludske. CO?! to bol clovek ale z neho morsky muz teraz? OMG siel na druhu stranu no bezal po vode ako keby lietal. potom ked to dozral nase veci tak kcel na nas skocit. V tom momente som sa zobudila a bolo 10:29.

Titulok: nezmyselný Vložil: anonym Dátum: 25.03.2016

Než sa mi sníval tento sen čítala som knihu kde sa brutálne vraždilo brutálnymi spôsobmi . Sen:vytiahla som z drevených dverí ktoré nikam neviedli kľúč . Potom som sa zrazu ocitla na suchej prášnatej žltej ceste . A tam na zemi sedeli moja kamarátka a jej mama . Mali celé čierne tváre a hlavne okolo očí mali čierne kruhy . Cerili na mňa zuby . Mama mala sveter ako ja lenže ona ho mala s kapucňou . Neviem ako ale pocítila som že mi chcú ublížiť . Začala som zrazu kamarátku podať nožom do tváre . A ona sa smiala ako keby sa nič nedialo strašne dlho som ju bodala a ona stále žila. Bodla so ju aj do oka a z toho jej niečo začalo vytekať niečo slizké a nechutné . Až po dlhom bodaní jej odkvecla hlava . Jej mama nič nerobila iba sa pozerala . Zrazu som sa zo udila ako keby zo sna pred tými dverami na posteli a vedľa nej bol nočný stolík na ktorom bol položený môj sveter. Potom som ho chytila do ruky a on mal kapucňu . Strašne nahlas som skríkla . A potom som sa už konečne realne zobudila z rýchlo bijúcim srdcom.

Pridať nový príspevok